odlazi iz glasgowa?

Niko Kranjčar odlazi treneru koji ga je vodio u već tri momčadi

12.05.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac oporavlja se nakon teške ozljede i operacije ligamenata koljena. Posljednju utakmicu za Glasgow Rangerse odigrao je još u listopadu prošle godine. No, sada mu je stigao poziv Harryja Redknappa, trenera koji ga - obožava

Momčad Birmingham Cityja prošlog je tjedna i teoretski osigurala ostanak u Championshipu, a menadžer Harry Redknapp (70) dobio je novi, dvogodišnji ugovor. Čelnici kluba osigurali su novac kojim ovog ljeta žele pojačati momčad kako bi nakon sedam sezona pokušali izboriti povratak u Premier ligu.

Birmingham je iz prve lige ispao još 2011. godine, a legendarni Harry Redknapp momčad je preuzeo u travnju ove godine. Stigao je kao spasitelj i uspio osigurati da momčad ostane u Championshipu. No, sada je pred njim velika rekonstrukcija, a važnu bi ulogu u momčadi 'novog' Birminghama trebao imati i jedan Hrvat.

Niko Kranjčar je jedan od igrača kojeg Redknapp jednostavno obožava. Bivši je hrvatski reprezentativac za njega igrao u Portsmouthu, Tottenhamu i QPR-u, a sada je među igračima koje iskusni menadžer pod svaku cijenu želi u Birminghamu! Redknapp osim Kranjčara želi dovesti Petera Croucha i Jermainea Defoea. Uvjeren je kako bi s iskusnom trojicom uspio povezati momčad, oni bi uz nekoliko nadarenih mladih nogometaša koje već ima bili jamac da se Birmingham može vratiti u Premier ligu.

Kranjčar? Niko se još oporavlja nakon izuzetno teške ozljede, ima dobar status u Rangersima i čvrsti ugovor, no pitanje je imaju li Škoti želju zadržati ga. Nažalost, u veteranskim je godinama, sklon je ozljedama, ali u isto vrijeme i vrlo važan za momčad. Čini se kako će Redknapp morati ponuditi popriličnu cifru da bi ga Rangersi pustili...