ČVRSTA ODLUKA

Niko Kranjčar: Ne vraćam se u hrvatski nogomet!

08.09.2015 u 14:47

Bionic
Reading

Hrvatski veznjak Dinama iz Kijeva odlučio je svoju karijeru završiti u Europi. Smatra da je MAXtv Prva liga ipak natjecanje koje služi za afirmiranje mladih igrača...

Nakon godine dana posudbe u QPR-u, 31-godišnji bivši hrvatski reprezentativac odlučio se ponovo okušati u ukrajinskom nogometu i pokušati nametnuti treneru Sergeju Rebrovu u redovima kijevskog Dinama, za koji je ovaj tjedan prvi put u sezoni zaigrao u prijateljskoj utakmici.

'Bila mi je to tek prva utakmica nakon ozljede i tek sam na putu prema najboljoj formi. Trebat će mi vremena, ali i iskustva unutar ove ekipe Dinama. Najvažnije mi je sada pratiti instrukcije trenera. Rebrov sam zna kako ću biti najkorisniji za ekipu,' izjavio je Niko Kranjčar za ukrajinski Matchday pa potvrdio da želi ostati u Ukrajini:

'Nadam se da ću ovdje pronaći uporište, igrati i biti koristan ekipi. Samo sam se zbog toga vratio. No znam da će biti teško zbog načina na koji igra ekipa i toga što je osvojila prvenstvo i sprema se za Ligu prvaka. Sve će ovisiti o meni i mom nivou igre. Osjetio sam povjerenje trenera i naporno ću raditi da bih dobio priliku.'

Niko smatra da Dinamo ima izglede u skupini Lige prvaka s Chelseajem, Portom i Maccabijem, a povratak u MAXtv Prvu ligu na kraju karijere otklonio je kao mogućnost.

'Ne, neću se vratiti tamo završiti karijeru. To je prvenstvo za mlade igrače koji se moraju pokazati da bi otišli u Europu. Ne želim nikome uzeti mjesto. Želim završiti karijeru u Europi,' zaključio je bivši nogometaš Dinama i Hajduka.