ipak su poraženi

Niko Kovač izgubio s Monacom prvi puta u 2021. godini; nakon što mu je prekinut veliki niz, Hrvat iskreno progovorio o šansama za naslov prvaka

04.03.2021 u 11:25

Bionic
Reading

Inz od 12 utakmica bez poraza Monacu je prekinuo Strasbourg pobjedom od 1:0, a o svemu se oglasio i Niko Kovač

Niko Kovač je s Monacom imao 12 utakmica bez poraza, a taj niz prekinut je u srijedu porazom od Strasbourga. Monaco je u 28. kolu francuskog prvenstva izgubio s 1:0 prelijepim golom Federica Guilberta u 91. minuti utakmice.

Bio je to prvi poraz Monaca u 2021. godini, a time su napravili i veliki korak unazad u borbi za naslov prvaka. Niko Kovač nije se previše uzbudio, već je samo ponovio kako njegova ekipa niti nije na razini PSG-a, Lillea i Lyona koji se bore za titulu.

'Rekao sam dečkima da je to nogomet i da to moramo prihvatiti. Igrali smo vrlo dobro u zadnja dva mjeseca i imali smo sjajne rezultate. Ne mijenjam svoje mišljenje. Mi nismo naoružani za osvajanje naslova ove sezone. Idemo dalje i koncentrirani smo na osiguravanje četvrtog mjesta', rekao je Kovač pa dodao:

'Nije bilo lako pripremati se za ovu utakmicu. Imali su dva suspendirana igrača i nismo znali kako će igrati. Odigrali su jako dobro uz visoki presing. Čestitam im, a mi moramo pronaći rješenja koja igraju protiv niskih blokova kao ovaj danas. Nedostajalo nam je kreativnosti, a oni su bili dobro organizirani s pet igrača u obrani. Bilo je malo prostora. Strasbourg je odigrao odličnu utakmicu i čestitam im. Bili su na visokom nivou', zaključio je Kovač.