'out' nekoliko mjeseci

Niki Kovaču nakon remija kod Augsburga stigla još jedna jako loša vijest

20.10.2019 u 12:32

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna već drugu uzastopnu utakmicu u Bundesligi ne znaju za pobjedu. Ove subote odigrali su 2:2 kod Augsburga, s time da su izjednačujući pogodak primili u sudačkoj nadoknadi

Momčad Nike Kovača u laganoj je rezultatskoj krizi, jer već dva kola u njemačkoj Bundesligi ne zna za pobjedu. Prije dva tjedna poražena je kod kuće od Hoffenheima, a ovog je vikenda remizirala na gostovanju kod Augsburga.

A da nesreća ne dolazi sama, potvrđuje i činjenica što se već u 12. minuti teško ozlijedio Niklas Süle, njemački reprezentativac i stoper bavarske momčadi.

Süleu su popucali prednji križni ligamenti u lijevom koljenu, a klupski doktor Hans-Wilhelm Muller-Wolhfahrt najavio da će nesretni nogometaš morati na operaciju već u nedjelju i da će barem nekoliko mjeseci biti izvan stroja.

Bivši igrač Hoffenheima bio je standaradan ove sezone, odigravši osam utakmica u Bundesligi i dva u Ligi prvaka, a u prvih 11 u obrani Bayerna trebalo bi ga zamijeniti Jerome Boateng ili po potrebi Lucas Hernandez, koji može igrati i na poziciji lijevog beka i stopera.

  • +5
Bundesliga, Augsburg - Bayern Izvor: EPA / Autor: ANDREAS SCHAAD