SUD ČITATELJA TPORTALA

Neznalica Kovač; igrači, sramite se; porciju dobio i Mamić

07.09.2015 u 09:07

Bionic
Reading

U kvalifikacijama za EURO Norveška je očitala lekciju hrvatskoj reprezentaciji (2-) pa je izravan plasman na kontinentalnu smotru došao u opasnost. Čitatelji tportala dali su svoj sud

Tko je kriv za novi posrtaj 'kockastih'. Naši čitatelji najviše krive izbornika Nike Kovača, bilo je onih koji su prst usmjerili prema igračima, ali i Zdravku Mamiću. Ovo su samo neki komentari, a ostale možete pogledati OVDJE

zaki55:
Nije kriv Kovač (ni njegov brat također) nego onaj koji je nekvalificiranog čovjeka koji nikad nije vodio niti jedan klub, postavio da vodi državnu reprezentaciju. A imamo odličnih trenera koji su se dokazali i rade sa uspješnim klubovima i vode strane reprezentacije.

talaron: Kažu da je nogomet napredovao i sigurno su u pravu. Ali mislim da ćemo se svi složiti da je Mandžukić daleko od Šukera, a ostali, od Rakitića do Modrića, nisu na razini Ćirinih vatrenih koji su osvojili broncu u Francuskoj. Ili imaš to nešto, ili nemaš, koliko god ti vježbao. Jesu li igrači poput Mandžukića, Modrića, Rakitića i Kovača precijenjeni i preplaćeni? Lako moguće, ali isto tako je točno da su igrači poput Ronalda i Messija neponovljivi i očekivati od Mandžukića da igra poput njih je više nego suludo. Nakon utakmice s Norveškom, ja se osjećam kao da sam prdnuo, iako i najveće ekipe svijeta imaju oscilacije na nekim utakmicama, ali puno rjeđe, a njihov pad i loša prezentacija ne traju dugo i kronično kao kod nas, što govori puno o mentalitetu i zalaganju.

cappo1960: Kovač je direktni krivac za ovakvo stanje u repki. Čovjek jednostavno ne zna. Imati ovoliko talenta i mladosti a ne znati posložiti, ne znati od početne postave transformirati igrače u okolnostima kada tekma ne funkcionira po planu... TO JE NEZNANJE. Kriva postava i krive izmjene. Karika koja je nedostajala njegovom neznanju na današnjoj utakmici bio je BROZOVIĆ koji je unio totalnu zbrku, ali u našoj vezi. NIKO to ne vidi do samog kraja utakmice. To je to. Šteta bi bila manja da je dao ostavku nakon Azerbejdžana. Barem bi igrači bili u pozitivnom šoku.

monsider: Glavni krivci jesu igrači. Igrali su tako kao da bojkotiraju Kovača. Ne mogu drugačije objasniti današnje partije Modrića i Rakitića. Modrić toliko krivih lopti nije dao cijelu svoju karijeru. Glavni igrači su totalno zakazali. To više nije stvar samo trenera, iako je i on krivac (ako ništa drugo zato što ih nije doveo u red), to je i pitanje koliko oni uopće imaju motiva igrati više za reprezentaciju. Poštenije je da se oproste ako im se već ne da nego da se ovako našetavaju po terenu.

dalmatinac: Sve zlo u hrvatskom nogometu dolazi od prezimena Mamić. Zdravko Mamić; nema boljeg i sposobnijeg ali ni većeg genija zla. Prožimlje sve pore nogoloptanja. Ako treba podrobnije i sistematičnije pojašnjenje, rado ću ga dat na nečiji zahtjev. Glavna igra mu je na kartu lakomosti i potkupljivosti kooperanata.

T. J.:
Velika laž i prevara, prodali ste se za više interese, sramite se, igrate u Realu, Interu, Monacu, Liverpoolu i sl., a gubite od Norveške koja za razliku od vas, jadnika, ima srca i snage...

U našoj anketu (ispod članka) možete dati svoj glas potencijalnom nasljedniku Nike Kovača.