napušta psg

Neymaru stigla nemoralna ponuda; Saudijci došli u Pariz u nude mu pravo bogatstvo

12.06.2023 u 10:13

Bionic
Reading

Mjesecima se piše o nezadovoljnom Brazilcu Neymaru i njegovom odlasku iz francuskog PSG-a. Sudeći po informacijama ponuda koju je dobio iz Saudijske Arabije teško se odbija

Da se Saudijci ne šale i da im novac nije problem govore transferi Cristiana Ronalda i Karima Benzeme, a sljedeća zvijezda koja bi trebala doći na red je Brazilac Neymar.

Tako se doznaje da su Saudijci – točnije klub Al-Hilal koji je Messi odbio -već poslali ponudu Neymaru i njegovom menadžeru, a ona je teška 200 milijuna eura po sezoni! Dakle, ako je ta informacija točna ponudili su mu iste uvjete kao i Ronaldu i teško da tu ponudu - pogotovo jer je ozlijeđen i pitanje je u kakvoj će formi biti - može odbiti.

No, također će trebati na ime odštete isplatiti PSG-u 45 milijuna eura što im nije problem. Zbog toga su predstavnici Al-Hilala došli u Pariz da što prije završe posao.

Čak im ne predstavlja problem što je Neymar još od Svjetskog prvenstva često ozlijeđen i morao je na operaciju. Trenutačno je u fazi rehabilitacije, a zasad nije poznato kad bi se mogao vratiti na teren. On uživa u SAD-u gdje je viđen na finalu NBA lige između Denvera i Miamija.