Brazilac ima želju

Neymarova bombastična izjava o Messiju odjeknula je u Barceloni i izazvala totalnu pomutnju; je li sve ovo planirao reći?

03.12.2020 u 09:01

Bionic
Reading

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka PSG je na Old Traffordu pobijedio Manchester United sa 3:1 zakompliciravši situaciju u skupini H. Naime, uoči zadnjeg kola ManU, PSG i RB Leipzig imaju po devet bodova. No, kako bi se imalo o čemu pričati nakon utakmice poprilično je odjeknula Neymarova izjava

Zvijezda PSG-a Neymar imao je zanimljiv nastup pred medijima nakon sinoćnjeg duela protiv Manchester Uniteda.

Nakon što su uzvratili Manchester Unitedu za poraz karizmatični Brazilac Neymar – koji je za Barcelonu igrao od 2013. do 2017. godine (105 golova na 186 utakmica!) - izašao je pred novinare i zaintrigirao je sve izjavom kako silno želi ponovo zaigrati s Lionelom Messijem. Naravno, nije precizno rekao u kojem klubu…

'Ono što najviše želim je da ponovo zaigram s Messijem, da ponovno uživam s njim na terenu. Velika želja mi je igrati ponovno s njim već sljedeće sezone', kazao je 28-godišnji Neymar.

Poznata je priča kako je Messi ljetos nezadovoljni zatražio od čelnika da napusti Barcelonu i nije želio produžiti ugovor koji mu ističe u ljeto 2021. godine. Na koncu ga nisu pustili jer je odšteta koju su tražili (700 milijuna eura) bila prevelika za sve moćne klubove…

Također je poznata priča kako Messi ima otvorenu ponudu od strane Manchester Cityja gdje ga silno želi njegov bivši trener Pep Gaurdiola. Čuli su se telefonom i navodno sve dogovorili, ali isto tako je jasno kako se do ljeta sve može promijeniti.

No, očito je i moćni francuski PSG krenuo u agresivnu akciju dovođenja Messija pa se tako u nju uključio i Leandro Paredes, Messijev suigrač iz argentinske reprezentacije. I on je javno rekao kako bi volio vidjeti Messija u dresu PSG-a.

'Čekamo ga ovdje raširenih ruku', kratko je rekao Paredes.

Neymarova izjava svakako je odjeknula te izazvala totalnu pomutnju u Barceloni. Zaista nije nemoguće da ga sljedeće sezone vidimo u dresu PSG-a koji želi složiti nogometni Dream Team. Pogotovo ako Barcelona i ove sezone ništa ne osvoji kao što je bio slučaj u sezoni 2019/20.

Očito Neymar zna nešto što drugi ne znaju i vjerojatno je planirao nešto ovako reći. A to nije slučajno...

  • +6
Manchester United - PSG Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL