uhvati me ako možeš

Neymar pobjegao iz Pariza! Ukrcao se u privatni avion i preko noći netragom nestao

18.03.2020 u 14:01

Bionic
Reading

Najbolji nogometaš PSG-a, brazilski velemajstor Neymar, na svoju je ruku odlučio pobjeći iz Francuske koja je zahvaćena pandemijom koronavirusa. Nikome se u klubu nije javio, samo je nestao...

Francuski mediji bliski PSG-u tvrde kako je Neymar (28) doslovno nestao preko noći! Brazilac je u strahu od epidemije koronavirusa koja je buknula i u Francuskoj, posebice u Parizu, odlučio pobjeći što dalje.

Nikome se u klubu nije javio te se u tajnosti ukrcao u privatni mlažnjak i odletio za rodni Brazil!

Navodno su i ostali njegovi sunarodnjaci tražili od vodstva kluba da im odobre odlazak u Brazil, ali svi su zahtjevi odbijeni. Problem? Neymar se nikome nije javio, niti je pitao za dozvolu. Jednostavno je odletio jer u Brazilu pandemija koronavirusa još nije toliko uznapredovala.

Svi su nakon ovog poteza najskupljeg svjetskog nogometaša ostali u čudu, jer igraču kojeg je PSG Barceloni platio čak 222 milijuna eura jednostavno se gubi svaki trag.

  • +5
PSG - Borussia D., osmina finala Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: UEFA via Getty Images / HANDOUT

Čelni ljudi PSG-a navodno su toliko bijesni da je odlučeno kako će ga se ovog ljeta riješiti pod svaku cijenu. Pa i milijunskog gubitka. Koliko su ljutiti i očajni? Navodno su već kontaktirali Barcelonu i ponudili im Neymara za 'samo' 150 milijuna eura. To je gotovo 80 milijuna manje nego što su ga oni platili u ljeto 2017. godine...