ZVIJEZDA AL HILALA

Neymar kritičarima: Nije me briga što govore, saudijska liga je bolja od Francuske

08.09.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Brazilski nogometni reprezentativac Neymar je ovog ljeta iz PSG-a stigao u saudijski Al Hilal i postao jedan od mnogih koji su napustili donedavno nedodirljivu europsku nogometnu klupsku scenu.

Neymar je na konferenciji za medije brazilske reprezentacije uoči susreta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Bolivije govorio o svom transferu.

'Lopta je okrugla u Saudijskoj Arabiji kao i u svim ostalim zemljama. Kad malo pogledate koja su sve imena u toj ligi, onda je možda sad i jača od francuske lige. Svi koji se protive arapskoj ligi, počet će je uskoro pratiti jer postaje sve jača', istaknuo je Neymar te dodao:

'Želim osvajati trofeje s Al-Hilalom i nije me briga što ljudi govore. Govorili su mi da je francuska liga slaba, a tamo mi je bilo najteže igrati. Bit će ovo zanimljivo prvenstvo. Ne vjerujem da će mi biti teško priviknuti se. Ne pričam arapski, ali nakon pet-šest godina u Francuskoj nisam znao ni pričati francuski', rekao je Neymar koji je za Al Hilal potpisao na dvije godine uz plaću od 300 milijuna eura. Uz to je dobio je vilu s 25 soba, osam radnika koji će ga paziti, devet automobila... U Saudijsku Arabiju stigao najluksuznijem avionu u kojem je nekoliko spavaćih soba, a kojeg mu je poslao saudijski princ Al Waleed bin Talal.

Standings provided by Sofascore