povratak u španjolsku

Neymar inzistira na odlasku iz PSG-a, a sada je jasno i što Barcelona misli s Rakitićem

26.06.2019 u 16:41

Bionic
Reading

Velika brazilska nogometna zvijezda, Neymar, koji se oporavlja od ozljede zbog koje nije mogao na Copa Americu, na korak je od povrtaka u Barcelonu

Španjolski mediji ove srijede pišu kako je Neymar sâm tražio od PSG-a da ga puste nazad u Barcelonu jer je shvatio da je napravio grešku što je napustio katalonski klub prije dvije godine.

Katalonski Sport je objavio da su Barca i Neymar već postigli dogovor i da je on pristao na sve uvjete, a jedan od njih je i javna isprika za ono što je napravio kada je otišao u PSG.

Međutim, jasno je da će najveći problem u svemu biti dogovor Barcelone i PSG-a oko visine odšete. Poznato je da je PSG prije dvije godine platio čak 222 milijuna eura za Neymara i jasno je da želi isti iznos vratiti.

No, u Barceloni su svjesni tog problema pa iznos od 222 milijuna eura žele smanjti, ali bi poslali i jednog od igrača u Pariz, a prema pisanju Sporta takva je ponuda već i poslana u pisanom obliku.

Navodno je katalonski klub za Neymara ponudio 100 milijuna eura i Philippea Coutinha koji nije opravdao očekivanja u klubu od dolaska iz Liverpoola.

Hoće li ova ponuda zadovoljiti Parižane?

Naravno, nas veseli da se u toj priči više ne spominje ime našeg reprezentativca Ivana Rakitića, što bi drugim riječima značiloi, da ćemo hrvatskog veznjaka i u novoj sezoni gledati na Nou Campu.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia