PROMAŠAJ UTAKMICE

Nevjerojatno da Hajduk nije ovo zabio i pobijedio u derbiju!

02.10.2016 u 21:40

  • +8

MAXtv Prva liga, 11. kolo: Dinamo - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stranzl, Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

U velikom derbiju 11. kola MAXtv Prve lige nogometaši Hajduka osvojili su bod u gostima kod Dinama, ali mogu žaliti zbog velikog promašaja Jeffersona koji je morao biti pobjednički pogodak...

Dinamo i Hajduk odigrali su na Maksimiru bez pogodaka ove nedjelje, u utakmici u kojoj su obje ekipe imale pregršt prilika za pogodak, no mreže su na kraju ipak mirovale.

Splićani bi vjerojatno uoči susreta bili zadovoljni osvojenim bodom, s obzirom da su na Poljudu izgubili 4:0 od istog protivnika, no imaju za čime žaliti nakon maksimirskog derbija.

Naime, gosti su imale svoje odlične prilike, od kojih valja izdvojiti dvije. Prva se dogodila u 55. minuti i djelo je Hamze koji se krasno oslobodio i pucao u suprotni kut, ali se Livaković ispružio i odlično obranio.

Druga velika šansa Hajduka morala je biti pretvorena u pogodak. Naime, Jefferson je u 78. minuti ostao potpuno sam ispred Livakovića i imao vremena uputiti udarac i mirno poentirati, ali uspio je promašiti cijeli gol.

Nema sumnje, ovo je promašaj kojeg će Brazilac danima sanjati, a Hajduku ostaje gorak okus osvojenog boda, jer ovaj se put nudilo više...