hoće li netko odgovarati?

Nevjerojatan propust madridskog Reala; tri zvijezde koje su platili 137,5 milijuna eura, na ljeto odlaze besplatno

09.12.2021 u 08:05

Bionic
Reading

Tri (nekad) velike zvijezde madridskog Reala, a to su Gareth Bale, Isco i Marcelo sljedećeg ljeta napustit će Kraljevski klub bez odštete jer klub nema u planu produživati im ugovore

Španjolski mediji ovih dana, osim što se dive 36-godišnjem Luki Modriću, istom onom kojeg su na početku sezone prekrižili i uvjeravali kako je za 'mirovinu', a on igra kao mladić, sada pišu o odlasku zvjezdanog trojca.

Oni navode da će klub napustiti prvi kapetan, ali igrač koji ima mizernu, odnosno nikakvu minutažu. Riječ je o Brazilcu Marcelu, za kojeg tvrde da će karijeru nastaviti, odnosno završiti u Fluminenseu, klubu u kojem je ponikao.

Marcelu 2022. godine ističe ugovor s Realom i njemu, baš kao ni Iscu i Garethu Baleu neće biti produžen ugovor, a to znači da će spomenuti trojac koji je ostvario velike uspjehe u ovom klubu bez ikakve odštete potražiti novu sredinu.

Još uvijek nije poznato hoće li Bale uopće nastaviti nogometnu karijeru s obzirom na to da je posljednjih godina više fokusiran na igranje golfa, dok bi Isco karijeru mogao nastaviti u talijanskoj Serie A, a spominju se čak i klubovi iz Engleske.

Isco je u Real Madrid stigao u srpnju 2013. godine za 30 milijuna eura, Bale je iste godine plaćen 101 milijun eura, a Marcelo je u klub došao u siječnju 2007. godine za 6,5 milijuna eura.

Dakle, trojac kojeg su Kraljevi platili 137,5 milijuna eura, odlazi bez odštete, odnosno u klub na njihovo ime nije ušao ni jedan euro.