ODLIČNA IZVEDBA U DRUGOM PLANU

Nestašni kostim klizačice otkrio previše: Moja najgora noćna mora...

19.02.2018 u 13:52

Bionic
Reading

Nastavljaju se problemi s kostimima za klizačice, a najnoviju neugodnost doživjela je francuska natjecateljica Gabriella Papadakis za vrijeme svoje plesne izvedbe s partnerom Guillaumeom Cizeronom

Vremena se mijenjaju pa je u umjetničkom klizanju odjeća sve oskudnija i malo toga pokriva. I zato su neugodnosti s kostimima sve češća pojava. Ništa drugačije nije ni na Igrama u Pjongčangu.

Prvo smo vidjeli borbu s nestašnim gornjim dijelom odjeće južnokorejske klizačice Yue Min koji joj je padao tijekom nastupa u paru s Aleksandrom Gamelinom, a slične probleme imala je Gabriella Papadakis.

  • +10
Gabriella Papadakis Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Francuskinji je tijekom nastupa provirila 'bradavica' što nije prošlo nezamijećeno kod kamermana i fotografa, no 22-godišnja djevojka ipak je izdržala, nije se dala omesti te je s partnerom otplesala sjajno i na kraju zaslužila drugu najbolju ocjenu (81,93, prvi kanadski par Virtue/Moir 83,67) prije sutrašnjeg finala.

'Bilo je prilično uznemiravajuće. Moja najgora noćna mora na Olimpijskim igrama, ali nisam imala izbora, rekla sam sama sebi da moram nastaviti', izjavila je Papadakis te dodala:

'To smo i napravili, pružili smo fantastičnu izvedbu bez obira na taj događaj i možemo biti ponosni.'