SARAJEVO SLAVI

Nesretni Delač zbog operacije bez Galatasaraya

30.10.2015 u 09:29

Bionic
Reading

Sarajevo će za dva tjedna spektaklom na Koševu protiv Galatasaraya proslaviti 70. rođendan kluba, no hrvatski vratar Matej Delač neće moći biti sa suigračima

Matej Delač (23) još je pod ugovorom sa Chelsajem, ali već se sasvim udomaćio u Sarajevu. Iza njega je dobar ulaz u sezonu, a početkom mjeseca odbarna je i za klupskog igrača mjescea. Navijači ga vole, ali nogometna božica Fortuna ne previše...

Početkom tjedna ozlijedio je koljeno i morao se pripremiti za operaciju kojom je saniran prednji križni ligament. Znao je da ove godine više neće na terene, ali i odmah poručio kako od kukanja koristi nema.

'Operacija je bila uspješna. Hvala svima na lijepim željama, vratit ću se jači,' poručuje nekadašnji vratar mlade reprezentacije Hrvatske koji je za sve uzraste upisao 35 nastupa.


U međuvremenu njegovi suigrači se pripremaju za megaspektakl, 14. studenog na stadion Asim Ferhatović Hase istrčat će momčad Galatasaraya. Sarajevo slavi 70 godina, sprema se show, Delač će sigurno dobiti svoj pljesak. Iako, daleko je lakše uživati u aplauzima kada nisi na štakama.