UOČI DERBIJA

Nervoza na Poljudu; trener Hajduka Mislav Karoglan žestoko je odgovorio na neugodno pitanje koje mu se nije svidjelo

04.11.2022 u 17:06

Bionic
Reading

Hajduk u subotu s početkom u 17.30 sati (MAXSport 1) igra protiv Osijeka na Poljudu u okviru 16. kola SuperSport HNL

Susret je na konferenciji za medije najavio trener Bijelih Mislav Karoglan.

'Atmosfera u ekipi je dobra. Analizirali smo stvari koje nismo dobro radili u Kranjčevićevoj i napravit ćemo sve za pobjedu protiv Osijeka. Oni u ovom trenutku igraju jako dobro, imaju izuzetan napadački potencijal, a vidjeli smo da su posljednje međusobne utakmice Hajduka i Osijeka bile dosta tvrde', istaknuo je trener Karoglan uoči sutrašnjeg dvoboja.

Karoglan nije želio odgovoriti ima li novosti kada je u pitanju njegova sudbina na klupi Splićana…

'Ja svaku presicu odgovaram na takvo pitanje, ja sam Mislav, nisam papagaj. Rekao sam da mi je velika čast voditi ovu momčad, minutu ili sto godina.'

U subotu se u Splitu najavljuje kiša cijeli dan, to bi moglo utjecati na kvalitetu izvedbe, ali ovo je i derbi kola…

'Iako su posljednje utakmice nas dvoje bile tvrde i s malo golova, vidjet ćemo kako će to biti sutra. Sve detalje treba uzeti u obzir, travnjak je sada u dobrom stanju. Čeka nas derbi, imamo veliki niz bez poraza, isto tako i Osijek. Vjerujem u pobjedu Hajduka, ne bih bio zadovoljan bodom, Hajduku je pobjeda uvijek imperativ', poručio je Karoglan.

  • +11
Lokomotiva - Hajduk, 15. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

U prvom međusobnom dvoboju u tekućoj sezoni Osijek je na domaćem terenu svladao Hajduk rezultatom 2:1, a ova utakmica bit će značajna po tome što će ju suditi strani suci.

Glavni sudac je Antoniou Menelaus, pomagat će mu Tziortzis Omiros i Giorgou Pavlos. Sva trojica dolaze s Cipra i ovo je prvi put da će Bijelima u HNL-u suditi suci iz druge države. Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Kostas Rovrrtas, a asistent VAR suca Georgiou Charalambos, također s Cipra.

Nakon 15 odigranih kola, Dinamo je prvi s 35 bodova, Hajduk drugi s 31 bodom, dok Osječani imaju 27. Na posljednjem desetom mjestu sa sedam bodova nalazi se Gorica.

  • +11
Osijek - Dinamo, 29.10.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore