DEBAKL U MIAMIJU

Neprepoznatljivi Đoković još jednom razočarao svoje navijače!

23.03.2018 u 21:20

Bionic
Reading

Novak Đoković oprostio se od nastupa na velikom turniru u Miamiju već nakon svog prvog meča. U 2. kolu izgubio je od Benoita Pairea s glatkih 6-3, 6-4...

Slavni srpski tenisač definitivno je u velikoj krizi. Nakon ispadanja u Indian Wellsu od osrednjeg Japanca Daniela, pitao se zašto je uopće zaigrao na tom turniru jer se nije osjećao dovoljno spreman nakon operacije lakta, a onda se iznenađujuće pojavio i u Miamiju, no to je ponovo bila pogreška.

  • +3
Novak Đoković i Taro Daniel, 2. kolo, Indian Wells 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Đoković je već u svom prvom nastupu ispao s velikog turnira iz kategorije ATP 1000, uvjerljivim porazom od nepredvidivog Francuza Benoita Pairea.

Paire je kontrolirao meč cijelo vrijeme, a Đoković je frustrirao svoje navijače stalnim pogreškama pa od poraza 6-3, 6-4 i nije mogao bolje proći.

'Želim igrati na nivou na kojem sam bio prije, ali to trenutno nije moguće. Jednostavno sam izgubio od boljeg igrača,' priznao je Đoković nakon susreta.

Bivšem prvom igraču svijeta sada ne preostaje ništa drugo nego se pokušati odmoriti i sabrati uoči početka sezone zemljanih turnira, na kojima je prethodnih sezona bio najveća prijetnja Rafaelu Nadalu, no trenutno je daleko od takve vrhunske forme...

Miami, 2. kolo:

Đoković – Paire 3-6, 4-6