NOGOMETNI LOV NA JELENE

Neopisiva čast mladom Srbinu u Liverpoolu, ali...

22.12.2015 u 22:14

Bionic
Reading

U nogometu postoje dresovi koji su atraktivni, i oni koji su mitski. Njih se treba zaslužiti, ali ponekad i služe kao dodatna motivacija za igrača od kojega se puno očekuje. Ipak, jedna takva priča 'preko noći' se zakomplicirala

Poznato je da Liverpoolov trener Jürgen Klopp ima iznimno visoko mišljenje o 191 cm visokom 19-godišnjem veznjaku Crvene zvezde Marku Grujiću. Interes je stvaran i visina transfera je poznata, no Markov otac Goran smiruje tenzije oko transfera kojega su mnogi već označili kao gotovog.

Zvezdin čelnik Terzić jučer je izjavio kako se još samo čeka liječnički pregled u gradu Beatlesa. Zvezdi bi trebalo pripasti 6 milijuna eura i 10 posto od idućeg transfera, igraču 6 milijuna za petogodišnji ugovor, a Liverpoolu bi se pridružio tijekom ljeta kada bi ga dočekao dres s brojem osam kojega je ljetos razdužila mitska klupska legenda Steven Gerrard.

Zvezdi novac jako treba i jedva čekaju ovjeravanje kod javnog bilježnika, no igračev otac Goran za novosti.rs kaže:


'Niti će Marko potpisati za Liverpool, niti će dobiti Gerrardov osmicu. Vodi se neviđena hajka, kao da pratim lov na jelene. Stav cijele obitelji je da će Marko tijekom proljeća lijepo razgaziti kopačke u kojima je nastupio tek 19 puta, napasti titulu prvaka i tek onda pregovarati s potencijalnim kupcima,' kaže straiji Grujić koji objašnjava:

'Prije dvije godine nitko ga nije označavao kao perspektivnog, imao je najmnju plaću u klubu. Slali su ga u Kolubaru, nije igrao niti na proljeće... Glatko smo odbili prodaju postotka fondovima i odlazak u Chelsea za sitniš, a odbijamo i ovakvu kombinaciju. Na ucjene smo navikli, s njima smo se suočavali čak i ove sezone nakon osvajanja omladinskog SP-a. I nije igrao protiv Kairta, a kada je 'eksplodirao' u uzvratu i kada je cijena dosegla određeni nivo svi očekuju dio novca. Kao da gledam seriju Stižu dolari, ali marko ostaje u Zvezdi,' jasno poručuje otac mlade zvijezde i 'diže kosu na glavi' čelnicima Zvezde.