UPITAN ZA DOIGRAVANJE

Neočekivani problemi za moćnu NBA momčad; što se događa s trenerom Kerrom?

24.04.2017 u 14:46

Bionic
Reading

Golden State Warriorsi, momčad s najboljim omjerom pobjeda i poraza koja je 2015. osvojila titulu prvaka, našla se u velikim i pomalo neočekivanim problemima zbog trenera Stevea Kerra koji možda do kraja doigravanja neće moći voditi momčad. Svi se pitaju što se s njim događa?

Kako je od prije poznato Steve Kerr, glavni trener Golden State Warriorsa, izjavio je kako neće biti spreman voditi momčad protiv Portland Trail Blazersa u četvrtoj utakmici koja se igra u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu. Kerr i dalje ima simptome nakon dvije komplicirane operacije leđa, piše portal nbacro.com. Izjavio je također kako možda neće više moći voditi momčad u doigravanju…

Podsjetimo, prošle godine je Kerr propustio 43 utakmice zbog toga što je imao simptome poput glavobolje, bolan vrat i mučnine.

'Prošli tjedan zbog ne znam kojih razlog stvari su se pogoršale, simptomi su izraženiji', izjavio je zabrinuto Kerr. Ove sezone nije propustio nijednu utakmicu. Prvi put je zbog spomenutih simptoma bio primoran propustiti utakmicu u trećoj utakmici doigravanja protiv Blazersa.

Prije početka prošle sezone Kerr je imao dvije komplicirane operacije leđa. Zbog komplikacija imao je problema s glavoboljom i boli i nije mogao biti uz momčad. Vratio se u doigravanje i bio vodio je Warriorse kroz 82 utakmice ove sezone. Nažalost problemi su se ponovno pojavili.

Još nije poznato koliko će izostajati, ali ako Kerr ne bude mogao voditi momčad zamijenit će ga pomoćni trener Mike Brown. On već ima dosta trenerskog iskustva, a i pet godina je bio trener LeBronu Jamesu u Cleveland Cavaliersima.

Više o NBA košarci možete pročitati na portalu nbacro.com