ŠTO MU JE DOŠLO?

Neočekivana scena: Ronaldo vulgarno krenuo na Kovačića!

05.02.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo ove nedjelje slavi svoj 32. rođendan i dobio je neočekivani dan odmora, jer je utakmica u Vigu odgođena zbog oštećenja na krovu stadiona. Uoči dvoboja koji neće biti igran dogodila se pak zanimljiva scena na treningu s Mateom Kovačićem...

Portugalac 5. veljače slavi svoj 32. rođendan, a njegove proslave znale su biti u prošlosti glamurozne pa čak i kontroverzne kao prije dvije godine nakon uvjerljivog poraza na gostovanju kod Atletica.

No, ovaj put moći će bez pritiska feštati, jer je utakmica protiv Celte odgođena zbog oštećenja na krovu stadiona Bailadosa, uzrokovanog olujom u Vigu.

Ronaldo je tako dobio slobodan dan, a zanimljiva scena dolazi s treninga uoči susreta koji neće biti odigran i vezana je uz Matea Kovačića. Naime, u popularnoj igri 'ševe' koja služi za razvijanje sposobnosti brzog rješavanja lopte igrača Cristiano se u jednom trenutku jako uzbudio i vulgarnom gestom krenuo na našeg reprezentativca. Što mu je došlo, teško je reći, ali nije iznenađenje da je taj prizor obišao svijet putem društvenih mreža i nogometnih blogova.

Valjda neće na našeg mladića tako krenuti i tijekom rođendanske proslave...

Ronaldo i Kovačić na treningu Autor: Youtube