STAVLJEN POTPIS

Nenad Bjelica novi je trener aktualnog turskog prvaka!

18.04.2023 u 14:52

Bionic
Reading

Bivši nogometaš, a danas uspješni trener, između ostalih, bečke Austrije, Spezije, Lecha, Dinama i Osijeka, Nenad Bjelica sletio je u Tursku te je formalizirao suradnju s aktualnim prvakom, Trabzonsporom. Ugovor je potpisan na dvije godine

Letom uz zaustavljanje u Istanbulu, Nenad Bjelica otišao je na obalu Crnog mora, točnije u Trabzon gdje je potpisao ugovor s aktualnim turskim nogometnim prvakom, Trabzonsporom.

Nenad Bjelica od kraja kolovoza je bez angažmana. Tada je napustio klupu Osijeka i čekao ponudu koja bi zadovoljila njegove apetite.

Iako je momčad iz turskog grada smještenog na obali Crnog mora aktualni prvak, ona je ove sezone podbacila zbog čega je prije mjesec dana klupu napustio Abdullah Avci.

Ulogu privremenog trenera obnašao sportski direktor Ihsan Derelioglu, ali sada je mjesto prepustio treneru koji se, vodeći Dinamo, pokazao i dokazao i u Turskoj.

Trabzonspor je trenutno na šesto mjestu turske lige, sa 11 bodova zaostatka za trećeplasiranim Bešiktašem, odnsno na mjestu koje vodi u europska natjecanja.

Prvu priliku da sjedne na klupu, Bjelica ima već u četvrtak kada Trabzonspor gostuje kod Sivasspora, ali pitanje je hoće li se to i dogoditi.