MILIJUNI PREMA MAKSIMIRU

Nemoralna ponuda Chelseaja, Lovren pred odlaskom

28.12.2009 u 07:43

Bionic
Reading

Branič Dinama Dejan Lovren teško da će u nastavku sezone nositi 'modri' dres. Ponude engleskih klubova sve su bolje i maksimirski čelnici će teško odbiti milijune eura koji stižu s Otoka

Prva zvijezda prijelaznog zimskog roka, kako sada stvari stoje, neće biti ni Mario Mandžukić, ni Ermin Zec, ni Senijad Ibričić ni neki drugi ofenzivac. Najbolje ponude stižu na adresu stopera Dinama Dejana Lovrena.

Nedavno je hrvatski prvak odbio ponudu od Tottenhama vrijednu sedam milijuna eura, a 'spursi' su je odlučili podebljati na 10,2. No u igru se uključio još jedan londonski premijerligaš, Chelsea, koji bi trebao faksom poslati u Maksimirsku 128 ponudu od 11 milijuna eura za 20-godišnjeg braniča.

Za mladog stopera očekuje se još nekoliko ponuda iz Francuske i Italije, ali poznato je da najviše mogu platiti Englezi.

Po svemu sudeći, dani Dejana Lovrena u Dinamu odbrojeni su, a izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić napravit će još jedan sjajan transfer koji će popuniti maksimirsku blagajnu u ova teška vremena.