DEMANTIRALI 'SUMNJE'

Nema straha, zlatna Sandra nastavlja sa svojim trenerom!

27.12.2012 u 19:17

Bionic
Reading

Zlatna olimpijka i osvajačica brojnih drugih atletskih trofeja, Sandra Perković demantirala je navode 'anonimnog' atletskog djelatnika, te zajedno sa trenerom Ivančićem potvrdila da suradnju - nastavljaju

Nakon što se tijekom dana po medijima proširila vijest kako se trener Ivančić, koji je, osim do olimpijskog zlata, 22-godišnju Sandru odveo do europskog zlata i Dijamantne lige, razilaze, to jest prekidaju suradnju, za kamere RTL-a ovaj je dvojac potvrdio da će u budućnosti i dalje surađivati.

'Iako sam 50 godina stariji od Sandre, nema razloga da prekidamo vezu jer se nismo ni vjenčali. Nastavljamo tamo gdje smo stali', rekao je Ivančić.

Prije toga jedan je anonimni atletski djelatnik ponudio 'senzaciju'.

'Jednu večer ostao sam dugo sjediti s Ivančićem koji mi se povjerio da jednostavno dalje više ne može funkcionirati sa Sandrom. On ima svoje metode treninga kojih se Sandra ne želi više pridržavati'.

Nagađalo se što je razlog ovakvog raspleta priče, a sumnjalo se da je trenera pogodila ova Sandrina izjava.

'Može se trener ljutiti koliko hoće, ali ja ne namjeravam nakon treninga otići doma i čekati novi trening. Mlada sam, željna ostalih stvari izvan atletike.'