SVE JE GORE

Nema kraja lošim vijestima iz PSG-a; crni niz nastavio se s najvrednijim nogometašem svijeta Kylianom Mbappeom

03.11.2020 u 11:22

Bionic
Reading

PSG je u velikim problemima uoči svojeg gostovanja u trećem kolu Lige prvaka kod RB Leipziga (srijeda, 21 sat), jer je ostao bez još jedne zvijezde

Marco Verratti, Julian Draxler, pa Mauro Icardi i Neymar...a crni niz je sada nastavio Kylian Mbappe koji se pridružio spomenutima na listi ozlijeđenih igrača.

Iz pariškog kluba su otkrili kako francuski napadač i najvredniji nogometaš svijeta ima problema s istegnućem mišića i neće biti na raspolaganju za važan s susret Lige prvaka u Njemačkoj protiv Leipziga koji ima isto tri boda iz dvije utakmice.

Trener Thomas Tuchel izvijestio je javnost i rekao da Mbappe nije ozbiljnije ozlijeđen, da je to posljedica umora i napora, ali da je potreban predah za mladu zvijezdu koja nije bila u stanju odraditi trening do kraja.

Francuzi su tako u velikim napadačkim problemima, jer ne mogu računati na svoje najskuplje ofenzivce, a ne smiju si više dozvoliti novi kiks u skupini H Lige prvaka, jer su osim pobjede u Istanbulu, upisali i domaći poraz od Manchester Uniteda.

  • +3
Basaksehir - PSG, 2. kolo Lige prvaka, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Ozan Kose / POOL