je li ovo kraj u interu?

Nekad se o Perišiću pisalo kao o pojačanju, sad ga prozivaju, tjeraju i traže mu zamjenu

29.04.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Perišić, s Interom se bori za Ligu prvaka, ali kao i tijekom cijele sezone, baš u skladu s momčadi, igra u promjenjivim izdanjima

S toga nije ni čudo da ga se posljednjih tjedana više znalo kritizirati nego hvaliti. Sada se pred TV kamerama na hrvatskog ofenzivnog veznjaka okomio Antonio Cassano, bivši igrač milanskog Intera, koji trenutno radi kao stručni komentator.

'Inter odmah treba prodati Perišića i Icardija, a problem je vrlo jednostavan. Perišić je prvi napravio nered', naglasio je Cassano te podsjetio gledatelje na sukob njega i Maura Icardija a kojeg je potencirala Icardijeva mendažerica i supruga Wanda Nara.

Podsjetimo, tijekom zimskog prijelaznog roka, Perišića se psominjalo u kontekstu transfera u Arsenal a Nara je dodala kako je Perišić zbog toga unio nervozu u Interovu svlačionicu.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno?', navodno je Perišić pred većinom suigrača kazao Icardiju.

Talijanski SportMediaset otišao je ovo gponedjeljka korak dalje te je kritizirao igre hrvatskog reprezentativca, i otkrio kako klub s Meazze želi prodati Perišića kako bi zaradio barem nešto novca.

Navodnu zamjenu našli su u Slovencu Josipu Iličiću, koji ove sezone odlično igra u dresu Atalatne iz Bergama, a zabio je jedanaest golova i upisao sedam asistencija.