SUZNIH OČIJU U DORTMUNDU

Nekad je sjedio uz velikog Wengera, a sada potpisuje Hajdukovu senzaciju: Oni će okrenuti ovaj klub

15.03.2023 u 21:41

Bionic
Reading

Mladi nogometaši Hajduka ukupnim rezultatom 10:9 protiv dortmundske Borussije izborili su nastup u polufinalu juniorske Lige prvaka. Suparnik u borbi za finale, u Nyonu 21. travnja, bit će Milan

Slavilo se u srijedu na stadionu u Dortmundu, a sliku su uljepšale tisuće Hajdukovih navijača. Sve to dirnulo je Boru Primorca, voditelja Akademije HNK Hajduk 'Luka Kaliterna'.

Samim time, i jedan od najzaslužnijih za ovaj uspjeh, odnosno selekciju igrača koji su stigli do veličanstvenog uspjeha.

'Ma, što ću reći, mogu im samo svima čestitati. Oni će okrenuti ovaj klub, dati mu novi polet i entuzijazam. Ali još nije gotovo. Ostale su sve same vrhunske ekipe u polufinale, ali i mi smo tu', rekao je Primorac, a njegove riječi prenosi Slobodna Dalmacija.

Nije se Primorac želio upuštati u prognoze.

'Za mene je ovo već završeno. Pioniri mi u subotu igraju važnu utakmicu. Imamo još mjesec dana do Nyona. Ja sam naučio raditi od utakmice do utakmice. Idemo dalje', pokazao je mudrost ovaj iskusni trener, koji je godinama u Arsenalu sjedio i uz Arsenea Wengera.

  • +3
Slavlje juniora Hajduka, 15.3.2023. - Borussia Dortmund - Hajduk Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic