HRVAT REZERVNA OPCIJA

Ne uspije li Milan ostvariti svoju veliku želju, Boban i talijanski velikan okreću se prema veznjaku Dinama

27.06.2019 u 11:53

Bionic
Reading

Dolaskom Zvonimira Bobana u AC Milan, talijanski velikan počeo je još više pratiti hrvatske nogometaše, a novo ime koje se spominje u hodnicima San Sira je Nikola Moro

Velika Milanova želja je urugvajski veznjak Lucas Torreira koji nosi dres Arsenala s kojim ima ugovor do ljeta 2023. No njegova tržišna cijena je 55 milijuna eura što je prevelik iznos za talijanski klub.

Teško da će milanski klub slomiti otpor londonske momčadi i smanjiti odštetni zahtjev pa je za očekivati da će se u posrnulom velikanu okrenuti prema rezervnoj opciji, a to je prema pisanju Gazzette dello Sport - Nikola Moro.

Hrvatski U-21 reprezentativac, koji je bio sudionik nedavnog Eura do 21 godine, i ranije se spominjao u planovima Milana koji je zamijetio njegove dobre igre u sredini terena u dresu Dinama.

Moro je prema transfermarktu procijenjen tek na 2,5 milijuna eura, ali u Dinamu ga ne misle pustiti za svotu manju od 12-15 milijuna eura. U Maksimirskoj 128 ni ne žure s prodajom svojeg veznjaka, pošto je vezan ugovorom još četiri godine.

  • +6
Nikola Moro prošetao špicom sa zgodnom brinetom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Inače, nije Moro jedini hrvatski nogometaš kojeg prate u Milanu, jer su se u vezi s bivšim prvakom Europe dovodili i naši A reprezentativci – branič Dejan Lovren i napadač Andrej Kramarić.

  • +3
Hrvatska - Engleska, Euro U-21, 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Nick Potts/Press Association/PIXSELL