Utorkom na MAXSportu

Ne propustite novu emisiju o Hrvatima u ligama petice; zanimljiv voditeljski par bavit će se samo nogometnom elitom!

23.01.2023 u 12:17

Bionic
Reading

Na MAXSport kanalu od ovog utorka od 20 sati kreće posebna emisija 'Vikend Vatrenih' će se baviti pregledom 'liga petice' s naglaskom na nastupe hrvatskih reprezentativaca

Voditeljica emisije je Valentina Miletić, stručni gost Ivan Kelava, bivši golman zagrebačkog Dinama koji iza sebe ima dugo i uspješnu karijeru.

Ukratko, emisija će se baviti igrama i učinkom hrvatskih nogometnih reprezentativaca u najjačim europskim ligama, ali će se baviti i onima koji će tek postati zvijezde i koji više neće proći nezapaženo.

U emisiji 'Vikend vatrenih', koja će se na MAXSport kanalu emitirati svakog utorka, ljubitelji nogometa moći na jednom mjestu vidjeti sve najvažnije trenutke, golove, obrane, velike preokrete i majstorska postignuća s travnjaka najjačih europskih liga uz poseban naglasak na igre hrvatskih nogometaša. Bavit će se samo nogometnom elitom…

maxsport

Voditeljski par: Valentina Miletić & Ivan Kelava

Valentina Miletić

Da je nogometašica najdraže bi joj bile pripreme s obzirom koliko vremena uloži na pripremanje jedne emisije! Spremna za svaki scenarij, neuhvatljiva u zamku zaleđa.

Ivan Kelava

Dok je bio nogometaš pripreme mu nisu bile drage, ali sada u pripremama emisije moždane vijuge upreže jače nego ikad prije! Iskustvo igranja u najjačim europskim ligama, ali i nošenja reprezentativnog hrvatskog dresa sada prenosi u potpuno novoj ulozi.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.