ZA DJEČJE IGRALIŠTE

Navijači skupljaju pomoć za Škabrnju

  • Autor: VLM
  • Zadnja izmjena 27.09.2011 16:38
  • Objavljeno 27.09.2011 u 15:00
Koordinacija hrvatskih navijačkih udruga navijači

Koordinacija hrvatskih navijačkih udruga navijači

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Bruno Konjević

Koordinacija hrvatskih navijačkih udruga pokreće humanitarnu akciju Hrvatski navijači Škabrnji. Riječ je o humanitarnoj akciji u kojoj hrvatski navijači prikupljaju sredstva za izgradnju dječjeg igrališta u Škabrnji

Svi ljudi dobre volje moći će doprinijeti ovom plemenitom cilju kupnjom prigodnih majica i drugih rekvizita s motivom akcije Hrvatski navijači Škabrnji čiju će prodaju organizirati hrvatske navijačke udruge u svojim gradovima.

Pored prodaje rekvizita u hrvatskim gradovima, prodaja majica i prikupljanje dobrotvornih priloga bit će organizirano u Škabrnji 18. 11. na prigodnom štandu u povodu obilježavanja dana sjećanja na žrtve Škabrnje i Vukovara.

Dvadesetogodišnjica stradavanja Škabrnje obilježit će i predstavnici hrvatskih navijačkih udruga zajedničkim polaganjem vijenaca i odavanjem počasti.

Humanitarna akcija trajat će do 25. studenoga 2011, a sav prikupljeni novac od hrvatskih navijača i njihovih prijatelja uplatit će se izravno za izvođenje radova konstrukcije dječjeg igrališta.

Shodno tome, obraćamo se svim tvrtkama, organizacijama, udrugama, pojedincima, za pomoć. Pomozite nam podariti dječji osmijeh mjestu koje je toliko darovalo za našu slobodu.

I najmanji prilog je najveći, ako je od srca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi