KLASA JE KLASA

Navijači Mallorce ustali na noge i ovacijama pozdravili Luku Modrića

14.04.2024 u 07:47

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida pobijedili su sinoć na gostujućem terenu Mallorcu s 1-0 u utakmici 31. kola španjolskog prvenstva i zadržali veliku prednost na vrhu.

Jedini pogodak postigao je Francuz Aurelien Tchouaméni dalekometnim udarcem u 48. minuti. Luka Modrić je za Real igrao do 86. minute.

Kad je izlazio iz igre navijači Mallorce na stadionu Son Moix ustali su sa svojih mjesta i pljeskom ispratili kapetana hrvatske reprezentacije. S obzirom na vlada neizvjesnost oko njegovog budućeg ugovora s Real Madridom, bilo je jasno da bi to mogao biti posljednji put da ga vide u dresu Kraljevskog kluba.

Pogledajte najzanimljivije detalje s utakmice:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/YouTube

Nogometaši Barcelone pobijedili su na gostujućem terenu Cadiz s 1-0 u utakmici 31. kola španjolskog prvenstva i ostali u utrci s Realom. Pobjednički gol zabio je Joao Felix u 37. minuti.

Nakon četvrte uzastopne pobjede, ukupno 24. u prvenstvu, Real je prvi na ljestvici sa 78 bodova. Barca je druga s 70 bodova, osam manje od lidera Reala, dok je Cadiz u zoni ispadanja, 18. s 25 bodova. Mallorca je doživjela 12. poraz i zauzima 15. mjesto na tabeli sa 31 bodom. Atletico Madrid je kod kuće pobijedio Gironu 3-1, a Rayo Vallecano je kao domaćin odigrao neriješeno 0-0 protiv Getafea.

Standings provided by Sofascore