PRAZNOVJERJE

Navijači Liverpoola u totalnoj panici i traže da se to hitno promijeni: Taj dres je proklet

26.10.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Navijači Liverpoola strahuju da je novi bijeli gostujući dres njihove momčadi 'proklet' nakon što su u njemu izgubili sve utakmice ove sezone

Praznovjerje je 'gadna' stvar u sportu. Još ako se s time poklope loši rezultati, onda nastane panika. A nešto slično zavladalo je među navijačima Liverpoola, jer 'Redsi' još nisu pobijedili izvan Anfielda u Premiershipu u bijeloj garnituri dresova.

Gubili su od Nottingham Foresta u subotu, što je njihov treći poraz u prvenstvu, a ranije su poraženi od Manchester Uniteda i Arsenala. Svaki puta u bijeloj opremi!

Liverpool je pobijedio samo jednom u gostima ove sezone, u Ligi prvaka kod Rangersa 7:1, ali su igrali u crvenim dresovima.

Momčad Jürgena Kloppa čak je teško poražena od strane Uniteda u predsezoni u bijelom dresu, zbog čega su se neki navijači šalili da je ta gostujuća garnitura 'prokleta'.

'Prokletstvo ove opreme je stvarno. Liverpool još nije pobijedio u gostujućoj prvenstvenoj utakmici ove sezone u tome dresu', rekao je jedan navijač, dok je drugi dodao:

  • +9
Nottingham Forest - Liverpool, engleska liga, 22.10.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Lindsey Parnaby / AFP / Profimedia

'Liverpool mora nositi treći dres za gostujuće utakmice, jer ovaj bijeli ne donosi ništa dobro.'

'Liverpool je izgubio svaku utakmicu koju je igrao noseći ovu opremu', upozorio je treći.

Liverpool ima i alternativni zeleni dres, ali on tek treba debitirati, a možda se to dogodi na večerašnjoj utakmici Lige prvaka na gostovanju kod Ajaxa.