sezona za pamćenje

Ivana Rakitića se gura u drugi plan, a on to nije zaslužio!

29.01.2018 u 16:46

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deprotivo naglašava kako je tijekom briljantne sezone koju Barcelona trenutno proživljava u Primeri Ivan Rakitić igrao u svakoj od 21 utakmice i zaslužuje više pozornosti za svoj doprinos...

Pisalo se prošlog ljeta o odlasku 29-godišnjeg hrvatskog veznjaka iz Barcelone, no ne samo što je ostao u momčadi već se uspio u potpunosti nametnuti Ernesteu Valverdeu kod kojeg je najkorišteniji nogometaš u zadnjih šest mjeseci.

  • +5
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Barcelona proživljava fantastičnu sezonu u Primeri i ima 18 pobjeda uz samo tri remija, a dnevnik El Mundo Deportivo naglašava kako se o doprinosu Ivana Rakitića sjajnim rezultatima katalonskog kluba premalo govori.

'Samo su Rakitić, Messi i Ter Stegen odigrali svaku utakmicu ove sezone. No, naslovnice su namijenjene drugima, a o Rakitiću se malo priča. On radi u tišini, ali je jedan od ključnih dijelova velike sezone Barcelone,' ističe ovaj španjolski dnevni list.

Podsjetimo, Ivan je u svojoj prvoj sezoni s Barcelonom osvojio trostruku krunu 2015. godine, da bi tome dodao još jednu Primeru i dva Kupa kralja u sljedeće dvije. Sada mu se smiješi nova berba trofeja, a možda i repriza savršene sezone s kojom je počeo svoju avanturu u Kataloniji...