NIŠTA OD UTAKMICE

Navijač koji je razbjesnio cijelu Srbiju uhićen u Tirani!

07.10.2015 u 12:22

Bionic
Reading

Utakmica visokog rizika između Albanije i Srbije najvjerojatnije će proći bez Ismaila Morinaja, čovjeka koji je odgovoran za puštanje drona sa zastavom 'Velike Albanije' za vrijeme prvog kvalifikacijskog ogleda dviju reprezentacija u Beogradu

Njemu je Albanski nogometni savez zabranio pristup stadionu Elbasanu, no samozvani vođa albanskih navijača Balista pohvalio se na svom profilu na Facebooku time da je uspio kupiti ulaznicu. Ipak, neće je moći iskoristiti.

Dvije policijske ophodnje zaustavile su automobil na benzinskoj stanici u Tirani, a Morinaj i trojica njegovih prijatelja završili su iza rešetaka jer je u automobilu pronađen pištolj za koji nitko nije imao dozvolu. Ismail Morinaj je naknadno priznao da pištolj pripada njemu, a prema pisanju albanskih medija, pronađeno je i 36 ulaznica za koje policija misli da su krivotvorene.

Dodajmo da su ulaznice za stadion kapaciteta 12 tisuća odavno rasprodane, a kako se utakmica bliži, cvate crno tržište. Ulaznica koja je koštala 15 eura sada postiže cijenu od čak 500 eura.

Inače, iz Albanskog nogometnog saveza su poručili da su imali čak 150 tisuća zahtjeva za ulaznicama.

Ismail je u Beogradu upravljao dronom, a poslije je nastao prekid