BRAT GODINAMA ČEKAO...

Napokon sorry: Ryan Giggs konačno skinuo kamen sa srca

10.04.2015 u 16:16

Bionic
Reading

Ryan Giggs jedna je od najoriginalnijih nogometnih legendi u povijesti britanskog nogometa, ali s druge strane jedna druga kategorija svrstava ga sasvim blizu dna ljudskog roda

Velški velikan koji je s Manchester Unitedom osvojio više od polovine klupskih trofeja (13 ligaških naslova, sedam kupova, dvije Lige prvaka...) u povijesti umirovio se lani nakon 963 nastupa za isti klub i otišao u legendu.

No, i dalje iznad njegovog imena stoji činjenica da je osam godina dijelio krevet sa suprugom i majkom djece rođenog brata. Da nemaju toliko poštovanja spram njegove nogometne unikatnosti i da nije bilo 'gromobrana' Air Alexa britanski mediji Giggsa bi - raščetvorili. Ovako je sve to zajedno nakupilo prašinu i palo u zaborav. No, došlo je vrijeme za normalizaciju odnosa među Ryanom i Rhodrijem.

Engleski The Sun donosi da je poznatiji Giggs prije nekoliko tjedana iznenada odlučio i nazvao brata, te mu se ispričao. Nisu govorili od 'incidenta' i Rhodri, inače dugogodišnji igrač navijačkog United of Manchester FC-a, je javno ponavljao: on mi je i dalje brat, ali na njemu je da nazove jer je on pogriješio.

Dodaju i kako su braća (tako se priča i 'odvrtila'...) zajedno tulumarila u Londonu početkom tjedna, čini se da su braća Giggs uspjela nadići probleme. Ryan ima sreće što ima tako danog brata.