UZBUNA U MAKSIMIRU

Napeto iščekivanje u Dinamovoj svlačionici; hoće li se Zoran Mamić hvatati za glavu, jer to bi bio veliki gubitak...

14.02.2021 u 11:03

Bionic
Reading

U derbiju 21. kola HT Prve lige Dinamo je na Maksimiru svladao Osijek 1:0, ali je tu pobjedu možda skupo platio

U susretu koji je odlučivao o prvoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici 'modri' su iskoristili pogrešku Silve iz 15. minute i golom Oršića stigli do važnog trijumfa te su s tri boda odmakli upravo od prvog pratitelja Osijeka.

Uz strijelca jedinog pogotka, najzaslužniji za slavlje domaćina bio je vratar Dominik Livaković koji je zaustavio par izglednih situacija gostiju te je tako potvrdio sjajnu formu.

No upravo je Dinamova hobotnica zabrinula sve u klubu, kao i navijače. Livaković je sredinom drugog poluvremena ostao ležati na travnjaku, drugi golman Zagorac je odmah poslan na zagrijavanje, ali su liječnici zakrpali našeg reprezentativca koji je završio utakmicu.

  • +14
NK Dinamo - NK Osijek, Hrvatski Telekom Prva liga, 13.2.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ipak problem nije nestao! Livakovića muči aduktor i u ovom trenutku je upitan za prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige kod Krasnodara koja je na rasporedu u četvrtak.

Pred Dinamovim golmanom je magnetska rezonanca kojom će se utvrditi težina ozljede pa će se znati hoće li trener Zoran Mamić u Rusiji moći računati na jednu od svojih najjačih karika.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.