nervozni Mitrović

Napadača Srbije, koji u engleskoj Premier ligi zabija kao na traci, novinar izbacio iz takta: Kakvo je to pitanje?

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 25.11.2022 09:26
  • Objavljeno 25.11.2022 u 09:26
Bionic
Reading

Zanimljivo je bilo čuti izjave nogometaša srpske reprezentacije nakon što su u 1. kolu Svjetskog prvenstva poraženi 2:0 od Brazila. No, neki su igrači Srbije bili poprilično nervozni među kojima se istakao Aleksandar Mitrović

Iako su igrali hrabro statistika otkriva kako reprezentativci Srbije u utakmicu protiv Brazila, jednog od favorita za titulu prvaka, nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola.

Trudio se Aleksandar Mitrović, napadač srpske reprezentacije, ali sjajno su ga čuvali obrambeni igrači Brazila.

'Sigurno smo razočarani, ali idemo dalje, imamo još dvije utakmice i moramo se oporaviti i pripremiti. Još je rano za neke analize, ali mislim da nam je nedostajalo agresivnosti i da smo fizički pali pred kraj prvog i na početku drugog poluvremena. Gubili smo neke lopte koje ne bismo smjeli izgubiti. Imali smo neke polušanse, ali nismo bili opasni kao što znamo biti', kazao je 28-godišnji Mitrović, inače napadač engleskog Fulhama za kojeg je ove sezone u 12 utakmica zabio devet golova.

Na pitanje novinara 'i što sad?' – jer čeka ih vjerojatno ključna utakmica protiv Kameruna - Mitrović je burno reagirao:

'Što sad? Pa, što ti misliš što sad? Kakvo je to pitanje? Pa idemo na pobjedu! Vidjet ćemo što će biti. Što sad... I Kamerunci su izgubili, ali i da nisu sigurno bi išli na pobjedu', kazao je ljutiti Mitrović.

Na kraju je otkrio što mu je njegov izbornik Dragan Stojković prvo rekao nakon utakmice:

'Rekao nam je svim da i dalje sve zavisi od nas i da ovo nije rezultat koji smo željeli. A to sve i znamo. Bilo je nekih i pozitivnih stvari. No, idemo dalje... Sigurno će utakmica protiv Kameruna biti bitno drukčija', dodao je Mitrović, moćni napadač koji prema Transfermarktu trenutačno vrijedi 28 milijuna eura. A nema sumnje kako će mu vrijednost značajno skočiti ako počne zabijati i na Svjetskom prvenstvu te Srbiju odvede u sominu finala. A onda je sve moguće...

  • +22
SP Katar 2022: Brazil - Srbija, 24.11.2022. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal