ni čepići ne pomažu

Napadač Red Bulla nije izdržao, zbog buke s tribina je tražio izmjenu u 32. minuti

28.09.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Timo Werner (21) jedan je od najboljih mladih njemačkih nogometaša, no napadač Red Bull Leipziga morat će poraditi na 'izdržljivosti' i prilagoditi se ako želi izgraditi uspješnu karijeru...

Njemački doprvak Red Bull Leipzig s velikim je ambicijama ušao u debitantsku sezonu Lige prvaka. U 1. kolu je doma remizirao s Monacom 1:1, ali je u 2. kolu izgubio na gostovanju kod Bešiktaša 2:0. Pokazalo se kako će u Istanbulu svakom protivniku Bešiktaša biti teško, a najbolje je to na svojoj koži (ili još bolje - ušima!) osjetio napadač Leipziga Timo Werner (21).

Jedan od najnadarenijih njemačkih nogometaša jednostavno nije mogao izdržati buku na stadionu Vodafone Park koju je od samog početka utakmice konstantno stvaralo više od 36.000 domaćih navijača. U 32. minuti Werner je morao zatražiti izmjenu jer više mu nisu pomagali ni čepići za uši!

'Nemoguće je bilo koga pripremiti za ovakvu atmosferu! Buka je bila zaglušujuća, to je definitivno utjecalo na nas', priznao je trener Leipziga Ralph Hasenhüttl.

  • +12
Bešiktaš RB Leipzig 2:0 Liga prvaka Izvor: Reuters / Autor: OSMAN ORSAL