SELI NA CIPAR

Nakon trenera Jakirovića, Rijeka ostala i bez velikog golmanskog talenta

21.08.2023 u 16:48

Bionic
Reading

Ne događa se baš često da se igrač koji je nastupao u drugom rangu hrvatskog nogometa proda u inozemstvo. A pogotovo ne u klub koji je aktualni prvak svoje zemlje

No, ako ste veliki potencijal i klasa na svojoj pozciji, onda je i to moguće. A to se dogodilo Mislavu Zadru, koji je nakon jedne odrađene utakmice, naravno mislimo na (n)ovu sezonu u dresu Orijenta, preselio u Aris Limassol, klub koji je prošle sezone osvojio naslov prvaka Cipra.

Ovog je ponedjeljka potpisao petogodišnji ugovor.

Zadro je u Rijeku došao iz Dinama u ljeto 2022. godine, ali 20-godišnji vratar željan afirmacije nije se uspio nametnuti (tadašnjem) treneru Sergeju Jakiroviću.

Naime, trener Rijeke jasno je naglasio da će nakon odlaska Nediljka Labrovića prvi vratar postati Martin Zlomislić te da Rijeka nema namjeru tražiti novog vratara.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Zadro je prošle sezone branio na posudbi u Orijentu, a početkom ove sezone opet je stigao na posudbu u klub s Krimeje.

Ali za Zadru sada je kratko trajala, jer njegove su ambicije znatno veće od nastupa u drugom rangu hrvatskog nogometa. Tim prije jer dok je bio Dinamov igrač, često je pozivan i u razne dobne kategorije hrvatske nogometne reprezentacije.

Sada je dakle napustio Rijeku i preselio na Cipar.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport