svjestan što je napravio

Nakon što je svojim potezom razbjesnio navijače Real Madrida Hazard se oglasio; dotakao se i komentara koje je pročitao na svoj račun

07.05.2021 u 11:35

Bionic
Reading

Dan nakon što je napravio glupost, jer je uz osmijeh slavio s bivšim suigračima prolazak Chelseaja u finale Lige prvaka, Eden Hazard ispričao se navijačima Real Madrida

Mnogi će reći kako je to bilo za očekivati jer snimka koja se brzo proširila društvenim mrežama jako je teško pala navijačima Real Madrida. I pitanje je hoće li mu ikada oprostiti.

>>> Potez Hazarda nakon bolnog poraza koji je razbjesnio sve navijače Real Madrida; kako će na ovu njegovu čudnu reakciju reagirati čelnici kluba?

Podsjetimo, kamera je ulovila Hazarda - nakon bolnog poraza Reala - s osmijehom na licu pozdravlja s igračima Chelseaja, a dojam koji je ostavio nekako sugerira kako mu je drago što je njegov bivši klub prošao u finale.

'Žao mi je. Pročitao sam puno komentara na svoj račun i želio bih reći da mi nije bila namjera uvrijediti navijače Real Madrida. Meni je oduvijek bio san nastupati za ovaj klub i tu sam došao kako bih pobjeđivao. Sezona još nije gotova i moramo se zajedno boriti za naslov u španjolskom prvenstvu', objavio je Hazard na društvenim mrežama.

Ispada kao da se posuo pepelom...

No, nekako ostaje dojam da je belgijski nogometaš, koji je u Real Madrid stigao 2019. iz Chelseaja, to napravio pod pritiskom čelnih ljudi Reala. No, pitanje je o čemu je razmišljao kada je nakon utakmice čestitao s osmijehom na licu svojim bivšim suigračima.