izbacio sve frustracije

Nakon što je 90 minuta sjedio očajan i frustriran, Thomas Tuchel se u samo dvije minute pretvorio u 'zvijer' koja ne zna kamo bi od sreće

12.08.2020 u 23:36

Bionic
Reading

Prošlog tjedna, odnosno šest dana prije četvrtfinalne utakmice u Lisabonu protiv Atalante, na treningu PSG-a ozlijedio se i trener Thomas Tuchel. Naravno, to mu je dodatno otežavalo vođenje momčadi protiv odlične Atalante, koja je od 27. minute vodila golom našeg Marija Pašalića

Uz sve probleme koje je imao s ozljedama igrača, Thomas Tuchel našao se i osobno u problemu jer se ozlijedio na jednom treningu, te je put Lisabona krenuo sa štakama i ortozom.

Naravno, tijekom utakmice njemačkom treneru 'čizma' je stvarala veliki problem, baš kao i neprecizni Neymar, koji nije imao svoju večer na Benficinom stadionu.

Jer Tuchel nije mogao ni komotno hodati, a još manje skakati i tako suflirati svojim igračima.

A kako je rezultat do 90. minute po njegovu momčad bio negativan, jasno je da mu je cjelokupna situacija strahovito išla na živce.

No, onda je u samo dvije minute stigao potpuni preokret, jer zabili su Marquinhos na asistenciju Neymara, i u trećoj minuti sučevog dodatka Choupo-Moting.

A Tuchel je tada 'eksplodirao' od sreće. Sigurni smo toliko, da je u tom trenutku poželio skinuti čizmu i istrčati na teren.

  • +22
Atalanta - PSG (četvrtfinale Lige prvaka 2019/2020) Izvor: EPA / Autor: Rafael Marchante / POOL