mladi vatreni

Nakon šoka na utakmici s Grčkom izbornik poručio: Ovu generaciju krasi talent, ali...

14.10.2023 u 15:24

Bionic
Reading

Izbornik mladih Vatrenih Dragan Skočić prokomentirao je gostujući remi s Grčkom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo igrača do 21 godine

Hrvatska U-21 u Tripoliju je odigrala vrlo sadržajnu utakmicu s domaćinom Grčkom, a naposljeku su obje momčadi postigle po dva pogotka te na svoj konto stavile po jedan novi bod. Mladi Vatreni prvi su primili pogodak, potom preokrenuli rezultat, a Grčka se poraza spasila u samoj završnici.

"Kada uzmemo u obzir da smo primili izjednačujući pogodak u posljednjim minutama, ne možemo biti zadovoljni, međutim rezultat je realan ako pogledamo zbivanja tijekom cijele utakmice. Stvorili smo mnoštvo situacija za postizanje pogodaka, pritom i puno promašivali, dok smo s druge strane mnogo toga ponudili Grčkoj. Ovu generaciju i ovu momčad krasi veliki talent, ali svjesni smo da imamo problema u fazi obrane te negativnoj tranziciji. Ipak, ne sumnjam da ćemo u narednim utakmicama pronaći potrebnu stabilnost i u tim fazama igre", istaknuo je poslije utakmice izbornik mladih Vatrenih Dragan Skočić.

Standings provided by Sofascore