I NE SAMO ON

Nakon priča o seks-skandalu srpskih reprezentativaca, sada se na udaru našao i izbornik Dragan Stojković

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 27.12.2022 18:18
  • Objavljeno 27.12.2022 u 18:18
Bionic
Reading

Srpska nogometna reprezentacija na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Katru nije uspjela proći skupinu, što je mimo očekivanja njezinih navijača. Osim toga, tijekom turnira u javnost je dospjela priča o seks-skandalu unutar momčadi, što je dodatno navuklo bijes srpskih navijača

Izvršni odbor srpskog nogometnog saveza održao je sjednicu na kojoj je član odbora Novica Tončev javno napao izbornika Dragana Stojkovića Piksija i v.d. predsjednika NSS-je Nenada Bjekovića.

Tončev je na sjednici izjavio da je Piksi dobio bonus od milijun i 500 tisuća eura te je dodao da su Bjeković, kao i Jovan Šurbatović, generalni tajnik NSS-a i direktor istog Stevan Stojanović, dobili po 350 tisuća eura.

Zatražio je da se dostavi izvještaj o troškovima srpske delegacije u Katru te da se ispita po kojim je kriterijima sastavljena, javlja Nova.rs.

Srbija je na Svjetskom prvenstvu ispala u skupini. Završila je iza Brazila, Švicarske i Kameruna uz učinak od jednog osvojenog boda, a njezin boravak u Katru obilježili su skandali u kojima su, navodno, sudjelovali i neki od Stojkovićevih reprezentativaca.

  • +39
Srbija - Švicarska, SP u nogometu, 2.12.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal