PORTUGALSKA SUPERZVIJEZDA

Nakon neuvjerljivog početka Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji trener Al Nassra je uvjeren: Vratit će se u Europu

30.01.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Velika se prašina podignula oko prelaska Cristiana Ronalda u saudijski Al Nassr. Portugalska superzvijezda prvo je morala pauzirati zbog velikog broja stranaca u ekipi, ali i odraditi kaznu s kojom je stigao u novi klub da bi nakon toga konačno zaigrao

Za sada je odigrao dvije utakmice. Mnogi su mislili da će zabijati kao od šale, no još uvijek nije postigao nijedan gol za Al Nassr. Rozočaranje je to za navijače kluba i Ronaldove obožavatelje širom svijeta. Jedna pobjeda i jedan poraz s Ronaldom nije ono što se očekivalo.

Nema dvojbe da su i njegova osobna razočaranja koja je doživio u Manchester Unitedu i portugalskoj reprezentaciji, u kojima je njegova uloga degradirana, ostavila traga na trenutne izvedbe. Ronaldo nije zaboravio igrati nogomet i sigurno će uskoro pokazati ono što svi priželjkuju. Trener Al Nassra Rudi Garcia ide korak dalje:

'Cristiano je pozitivan dodatak našoj ekipi. Obrambeni igrači protivnika su koncentrirani na njega i on otvara prostor drugima. Ronaldo je još uvijek jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Siguran sam da neće završiti karijeru u Al Nassru, vratit će se u Europu', rekao je samouvjereno Francuz na klupi saudijskog Al Nassra.

Zanimljivo je kako ugovor veže Ronalda još nešto manje od dvije i pol godine za Al Nassr, do ljeta 2025., a on će tada imati gotovo 40 godina pa ispada da bi do povratka u Europu moglo doći i ranije, no takvo što Garcia nije izričito naglasio.

Standings provided by Sofascore