NADOGRADNJA MOMČADI

Nakon lošeg ulaska u sezonu Rijeka se želi pojačati napadačem iz Španjolske, Sporting odbija komentare na ovu temu

25.08.2022 u 11:10

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvoligaš Rijeka zainteresirana je za dovođenje napadača Victora Campuzana iz španjolskog drugoligaša Sporting Gijona, izvijestile su lokalne novine El Comercio.

Rijeka se raspitala o njegovoj situaciji te bi ga posudila, dodao je taj dnevnik sa sjedištem u Gijonu.

Sportingov trener Abelardo Fernandez ne računa na 25-godišnjeg napadača pa ga se klub želi riješiti do 1.rujna kada istječe prijelazni rok.

Campuzano je prošle sezone proveo na terenu samo 521 minutu. Sudjelovao je u 19 utakmica tijekom kojih je zabio jedan gol i upisao jednu asistenciju.

“Ne želimo govoriti o svojim igračima niti ponudama koje bi smo za njih mogli imati”, rekao je Sportingov glasnogovonik Carlos Llamas u telefonskom razgovoru za Hinu. Rijeka nije odgovorila na upit do objave ove vijesti.

Campuzanova cijena iznosi 500.000 eura a sa Sportingom ima ugovor na još tri sezone, podatak je specijalizirane stranice Transfermarkt.

Rijeka je prošli mjesec već dovela iz Španjolske jednog igrača. Iz prvoligaša Real Sociedada je kupila krilnog Naisa Djouahru. Prošlo ljeto je bila dovela i napadača Harisa Vučkića iz drugoligaša Zaragoze.

Rijeka nakon pet odigranih kola zauzima 8. mjesto među 10. klubova u hrvatskom prvenstvu te je bila ispala od švedskog Djurgardena u 2. pretkolu Konferencijske lige.