NAVIJAČI OGORČENI

Nakon Brozovićevog, novi skandal u Interu nikako ne jenjava!

18.10.2016 u 19:28

Bionic
Reading

Nakon što je Marcelo Brozović izazvao bijes fanova svojim 'selfijem' na Instagramu, ubrzo je ponađen igrač kojeg su još više zamrzili. Navijači talijanskog nogometnog velikana Intera u utorak su objavili kako više nikada neće prihvatiti da argentinski napadač Mauro Icardi bude kapetan momčadi nakon kontroverznih komentara iznesenih u njegovoj autobiografiji.

Navijače Intera zasmetala je Icardijeva verzija događaja iz 2015. godine kada je jedan od navijača naredio djetetu da vrati Icardiju dres kojega mu je poklonio.

'Spreman sam suočiti se s tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo? 50, 100, 200? Dovest ću 100 kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti tamo, a onda ćemo vidjeti', sporna je Icardijeva izjava koja se dotiče navijača Intera. Uslijedile su prijetnje smrću od strane čak i mafije, a naoružani čuvari morali su čuvati Icardijevu kuću pred kojom su se skupljali bijesni navijači i čekali da se pojave te obećane argentinske ubojice.

Tijekom nedjeljnog prvenstvenog dvoboja protiv Cagliarija na San Siru navijači 'crno-plavih' izvjesili su nekoliko uvredljivih transparenata na račun Icardija, a kada jer ovaj promašio 11-erac u prvom poluvremenu navijači su aplaudirali.

Iz Intera su objavili kako će kazniti Icardija zbog komentara navedenih u knjizi, ali kako mu neće oduzeti kapetansku traku.

Najzagriženiji navijači Intera na svojoj su internetskoj stranici objavili: 'Icardi nije naš kapetan niti sada niti ikada više'.

Icardi je u posljednje dvije sezone bio najbolji strijelac Intera.

Podsjetimo, ovaj skandal je u drugi plan bacio Brozovićev 'selfie' s curom koji je strašno naljutio navijače jer je objavljen tijekom večeri sramotnog poraza od Sparte i pokazao da su mu klupski rezultati i patnja fanova koja iz njih proizlazi u drugom planu...