ZARADIO BROJNE UVREDE

Fotka koju je objavio Brozović strašno je naljutila navijače!

01.10.2016 u 15:59

Bionic
Reading

Marcelo Brozović nakon sramotnog poraza Intera u Pragu hladnokrvno je na Instagramu objavio fotografije izmjenjivanja nježnosti s djevojkom Silvijom, što su navijači Intera protumačili kao da ga nije briga za ono što se događa klubu i počastili ga uvredama...

Podsjetimo, 23-godišnji hrvatski veznjak izbačen je iz momčadi prije dva tjedna nakon što je odigrao slabo protiv izraelskog Hapoela, a trener ga optužio za nedostatak profesionalnosti.

Brozović nije igrao protiv Juventusa, Empolija, Bologne ni Sparte, a trebao bi se vratiti u momčad za vikend protiv Rome jer je pronašao zajednički jezik s De Boerom koji ga je ponovo spreman koristiti na travnjaku.

No Marcelo je ovog četvrtka uspio naljutiti navijače Intera. Naime, kako piše Corriere dello Sport, tijekom večeri u kojoj je Inter doživio sramotni poraz u Pragu protiv Sparte hrvatski reprezentativac hladno je objavio na Instagramu fotografiju izmjenjivanja nježnosti s djevojkom Silvijom.

Navijačima Intera to nije dobro sjelo jer smatraju da je to bila večer za tugovanje, a ne dijeljenje vlastite sreće, dok oni pate i crvene se. 'Sramota' i 'plaćenik' neke su od riječi koje se mogu vidjeti u komentarima, kao i nekoliko ružnijih uvreda te apela da ode iz kluba.

U svakom slučaju, Brozović će u budućnosti valjda paziti kada i što objavljuje na društvenim mrežama...

??

A photo posted by Broz (@marcelo_brozovic) on