HRVOJE VEJIĆ

Najvulgarniji komentar Hajdukove igre, na udaru Nikoličius i Leko

23.10.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Hajduk je u krizi koja je kulminirala nedjeljnim porazom od Osijeka na Poljudu 0:2 nakon kojeg se ne stišava nezadovoljstvo onih kojima je Hajduk pri srcu. Jedan od njih je bivši igrač i kapetan Hajduka Hrvoje Vejić.

Vejić za Dalmatinski portal redovito piše komentare o Hajduku, utakmicama i stanju u klubu.

Nakon poraza Bijelih u 12. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige na Poljudu od Osijek 0:2 Vejić se posebno obrušio na sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa i trenera Ivana Leku.

Prvog je nazvao influenserom i pozvao da izađe iz svoje komforne zone, a drugoga prozvao da nema dodir s realnošću.

Donosimo dijelove Vejićevog komentara:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +42
Hajduk - Osijek, SuperSport HNL, 22.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

'Četiri poraza iz šest utakmica, zvuči grozno. Konkurenti gube, nude se. Da je sve kako treba, imali bismo sedam bodova prednosti i bili debelo prvi. Možda je ružno reći, ali mora se, ova momčad Hajduka jednostavno nema muda za biti šampion. Ali to je pitanje i za Upravu, pogotovo za Mistera nogometa, koji bi trebao izaći iz svoje komforne zone i na neka pitanja odgovoriti. Lijepo je biti influencer, drago mi je da čovjek uživa, ali ovo što se događa je jedna katastrofa, a on je jedan od glavnih krivaca za to. Što je najgore, citirat ću ga, bit će toga još. Mislim na utakmice poput sinoćnje.

Je li vrijeme za smjenu trenera? Pa padale su glave i za manje. Slušam Leku poslije utakmice, kaže bili smo dobri prvo poluvrijeme. Ivane, nismo, bili smo grozni prvo poluvrijeme, a drugo još gori. Čini se da su svi u Hajduku izgubili glavu, reality has left the building.

Mislim da nam treba neka nova marketinška akcija', zaključio je Vejić u komentaru za Dalmatinski portal.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.