FIFA_SP_2018.svg

razočarao naciju

Najveća žrtva okršaja Argentine i Hrvatske: Izbornik neće imati milosti!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 23.06.2018 09:01
  • Objavljeno 23.06.2018 u 08:43
Bionic
Reading

Argentinski mediji vjeruju kako će se Willy Caballero preseliti na klupu nakon što je njegova katastrofalna pogreška uzrokovala prvi pogodak Hrvatske u Nižnji Novgorodu kojeg je zabio Ante Rebić...

Iskusni 36-godišnji golman koji je trenutno pod ugovorom Chelseaja gotovo da uopće nije igrao ove sezone za engleski klub, ali nakon ozljede Romera dobio je priliku braniti za Argentinu na Svjetskom prvenstvu.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

No, potpuno je zabrljao protiv Hrvatske, s obzirom da je poklonio loptu Anti Rebiću kojem zatim nije bilo teško postići prvi pogodak tijekom čudesne 3:0 pobjede Dalićevih izabranika.

Argentinski mediji upravo su Caballera proglasili glavnim krivcem za debaklom, a iako ga je izbornik Sampaoli branio nakon susreta i krivicu preuzeo na sebe, čini se da će ipak kazniti veterana preseljenjem na klupi.

Prema informacijama argentinskih medija, vratar Rivera Franco Armani trebao bi uskočiti na travnjak protiv Nigerije, u ključnoj utakmici 'gaučosa' za prolazak u osminu finala.

'Ovo su teški trenuci i što god sad rekao, stavit će se pod sumnju,' bio je kratak komentar Caballera na situaciju u kojoj se našao.

Argentini treba pobjeda u posljednjem kolu i to za pogodak uvjerljivija od eventualne Islanđana protiv Hrvatske...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal