STVARNO ZA ANALE

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić nije se suzdržavao od velikih riječi kada je prokomentirao utrku na Sljemenu

06.01.2021 u 17:19

Bionic
Reading

Slalomsku utrku na Sljemenu, u kojoj je četvero naših skijaša osvajalo bodove, prokomentirao je i najbolji naš skijaš svih vremena Ivica Kostelić

Pobjednik Svjetskog kupa i 2011., koji je u slalomu na Sljemenu tri puta bio drugi i jendom treći, oduševljen je našim skijašima.

'To je stvarno za anale. Mi trenutno imamo četiri čovjeka u reprezentaciji koja stoje na nogama i sva četiri su bila u 30, što je nevjerojatno. Mi smo na razini velesile', nije se suzdržavao s velikim riječima Ivica Kostelić nakon što je Filip Zubčić osvojio peto mjesto na Sljemenu, a u Top 15 su mu se pridružili Matej Vidović kao 12. i Samuel Kolega na 15. Poziciji, dok je Istok Rodeš zauzeo na 23. mjesto.

'Za svakoga se danas dogodilo što im je trebalo. Zubo koji je odradio dvije dobre, srčane vožnje. Onda imamo Mateja koji je uspio pronaći onaj neki stari filing. Pinokio je imao drugo najbrže vrijeme drugog laufa, to govori samo za sebe. Istok se već dugo traži nakon ozljede i ovo mu je trebalo za samopouzdanje. Ponosan sam na sve njih. Od Zube i dalje možemo očekivati vrhunske rezultate, a ostali su vidjeli da mogu', istaknuo je Kostelić za HRT.

  • +5
Njemački skijaš Linus Strasser Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
  • +8
Snow Queen Trophy, muški slalom na Sljemenu 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL