SPREMA SE TRANSFER

Najbolji bosanski nogometaš sve bliže Realu

30.12.2015 u 16:28

Bionic
Reading

Prema pisanju dnevnika Marca, predstavnici Reala stupili su u kontakt s ocem Miralema Pjanića, a nije nemoguć ni transfer već u zimskom prijelaznom roku...

Bosanski 25-godišnji veznjak proživljava odličnu sezonu u dresu Rome u kojoj je već zabio sedam golova, a neki su bili zbilja impresivni. Dobra igra privukla je pažnju i najvećih pa tako španjolska Marca piše kako je Real Madrid ovih dana stupio u kontakt s ocem nogometaša koji se brine za njegovu karijeru.

Real Madrid navodno je spreman platiti čak 45 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u Pjanićevom ugovoru. 'Kraljevski klub' nije jedini zainteresiran za ovog igrača, prati ga čak i Barcelona, ali španjolski dnevnik tvrdi da je Miralem sklon upravo prelasku u Madrid.

Okolnost koja Realu ne ide na ruku je to što igra protiv Rome u osmini finala Lige prvaka i Talijani bi bili ludi prodati jednog od svojih najboljih igrača izravnom suparniku. No, navodno bi se transfer zaista mogao dogoditi već ove zime, jer ako madridski klub ponudi 45 milijuna eura, rimski neće imati izbora.