NOGOMETNI TRANSFERI

Najbolji Armenac blizu Liverpoola, Robinho se vraća u Santos

15.06.2013 u 13:03

Bionic
Reading

Engleski nogometni velikan Liverpool sve je bliže postizanju dogovora oko transfera 24-godišnjeg armenskog ofenzivnog veznjaka Šahtara iz Donjecka Henriha Mhitarjana

Otkrio je Mhitarjan još u ožujku kako bi u ljetnom prijelaznom roku volio napustiti Šahtar iako je pod ugovorom do 2015. godine.

Daily Mail tako navodi kako je Liverpool spreman platiti oko 17 milijuna funti za njegove usluge, a ostaje vidjeti da li je to cijena koja će zadovoljiti Šahtarova potraživanja.

Boje Šahtara Mhitarjan brani od 2010. godine, a prošle je sezone sa 25 postignutih golova ponio epitet najboljeg strijelca ukrajinskog prvenstva.

Talijanski i brazilski nogometni klubovi Milan i Santos blizu su dogovora oko transfera napadača Robinha, odnosno njegovog povratka u domovinu...

Brazilac Robinho otvoreno je priznao da mu nedostaje domovina i da bi se volio vratiti u svoj bivši klub Santos, za koji je igrao u razdoblju od 2002. do 2005. godine. Pregovori, uz manje prekide, traju već nekoliko mjeseci, no čini se kako se isti bliže svome kraju.

Naime, talijanski mediji tvrde da je Milan odlučio spustiti Robinhovu cijenu za dva milijuna eura, te da je Santos čak i podigao svoju ponudu.

Međutim, potraživanje i ponuda se i dalje razilaze za otprilike dva milijuna eura s obzirom da Milan traži osam, a Santos nudi šest. Ipak, očekuje se brza realizacija transfera, jer Milan novcem od prodaje Robinha želi dovesti Carlosa Teveza koji je pak na izlaznim vratima Manchester Cityja.